^ Back to Top

joints

Online

Oldalainkat 51 vendég és 0 tag böngészi

1.Hogyan csatlakozzak a szerverre?
Le kell tölteni a TeamSpeak3 Kliens-et.

2.Honnan töltsem le a Kliens-t?
TeamSpeak hivatalos weboldaljáról:

3.Hogyan csatlakozzak a szerverre?
Megnyitod a programot,Connection fül--->Connect--->Server Address: ts3.magyarpublic.hu

4.Fennt vagyok a Szerveren,hogyan kaphatok szobát?
Ha felcsatlakoztál a szerverre,nincs más dolgod,mint hogy csinálsz magadnak egy saját Idiglenes Channel-t(Jobb klikk a fő szerverre--->Create Channel)

5.Hogyan  lehet Véglegesített Szobám?
Ha látsz egy OnlineAdmint akkor nincs más dolgod,ráírsz,hogy véglegesítse a TeSajátSzobádat.

6.Honnan tudom meg,hogy az admin valós e?
Onnan,hogy a neve előtt egy [Szerver Admin]admin -betű ikon.

7.Egyéb fontos információk,szerver üzemeltetése-megszűnése,átköltöztetése:
Bármilyen információt kapsz egy személytől a szerver-rel kapcsolatban akkor járj utána,hogy tényleg egy Admin-tól kaptad e az információt,mert ha nem [Szerver Admin]admin akkor nem valós infót kaptál. Ez esetben hivatalos információk 

8.Miért nem tudok másra írni,illetve Poke-olni???
Azért mert többször is előfordult,hogy másik TeamSpeak3 tulajdonosok illetve felhasználók feljöttek a szerverünkre és híresztelni kezdték,hogy megszűnünk illetve elköltözik a szerver másik IP Címre,de ez persze nem igaz. Csak [Szerver Admin]admin-ra tudsz írni ill. Poke-olni.

9.Elfelejtettem a szoba jelszavát, mit csináljak?
Elsősorban beszélj ismerőseiddel, és kérdd el a szoba jelszavát. Amennyiben ezt nem tudod valamilyen oknál fogva megvalósítani, írj egy [Szerver Admin]admin-nak, aki majd behúz a szobába és veled megy megkérdezni a többieket, valóban közéjük tartozol e. Üres szobába nem húzunk be senkit és adjuk meg a szobához tartozó jogosultságokat.

10.Mit lehet tenni,hogy a jogaim megmaradjanak?(újratelepítés után is)

Azonosítódat el kell mentened amit úgy(Settings -> Identities -> Export)(Beállítások->Azonosítók->Elmentés) és ezt a fájlt kell vissza töltened (Import)(Betöltés) és így vissza kapod a jogidat illetve lehet úgyis,hogy megbízz mást is Szoba Főadminisztrátor joggal akiben megbízol, így ha valamelyikőtöknek elvész a joga, a másik visszatudja adni. A Szerver Adminok nem fognak újra jogot adni.